Vinprøver og spørgsmål

Alle importører er velkomne til at sende et par prøver til nedenstående adresse.

Anders Grøndahl
Højvejen 46
Munkerup
3120 Dronningmølle

mail: andersvgrondahl@gmail.comHenvendelser vedr. annoncer på siden til andersvgrondahl@gmail.com.


Igennem 25 år som vinanmelder er jeg blevet berømt og berygtet for at sige tingene ligeud. Jeg giver ikke en klejne for fine navne, hvis kvaliteten ikke er i orden. Ligesom prestige og snobeffekter ingen point giver i mine vurderinger. Men når pris-kvalitet sidder lige i plet, er jeg til gengæld altid parat til at juble.

Det er ingen hemmelighed, at oversøiske vine med masser af fadpræg ikke har mange chancer på hitlisten. Jeg fokuserer skarpt på vinøsitet, frugt og stringens, og mine favoritvinlande er alle europæiske: Italien, Frankrig, Tyskland og Østrig.

Mit yndlingsdistrikt til dagligvine er den sydlige Rhône-dal. I superårgange som 2009 og 2010 findes der ikke bedre rødvine til prisen. Selv nogle af de billigste rummer saft, moden frugt, urter, et sus af peber og et svirp af tobak.

Nye vin- og madbøger fra Italien og Frankrig

Her kommer nogle friske, opdaterede informationer om aktuelle livsnyder-bøger fra Hanne Birgitte og Anders Grøndahl, som findes på markedet netop nu. Alle titler fra Nyt Nordisk Forlag:

*Klassikeren "Spis med Anders Grøndahl i Rom" er netop udkommet i 10. gennemreviderede udgave. Pris 150 kr. Som altid er udgiften til denne restaurantguide tjent ind allerede ved det første måltid i Rom.

* Vores nye store kogebog fra Italien "Den hemmelige italienske madklub - Guldgaflerne" har været udsolgt i et par måneder, men udkommer nu i sit andet oplag. Den er tilbage i boghandelen primo oktober. Pris: 299,- kr.

* Rejse, vin og madguiden "Livsnyderruten fra Alsace til Provence" er netop udkommet. Pris 299,- kr.

* Ny kogebog er på trapperne: "FREM MED STEGESOEN". Den kommer på markedet primo oktober. Pris: 179,- kr. Spændende simremad fra hele verden i cocotte og stegeso.

* Og så er jeg ellers i gang med en ny stor vin- og madguide fra Italien. Den udkommer september 2013.